Amber & The Dancing Collies

Hallo! 
Mijn naam is Amber Karstens, geboren en getogen in de Zaanstreek met een enorme passie voor honden. Vanaf mijn 10e levensjaar begon ik met het trainen van andermans honden. Deze hobby is in de jaren daarna behoorlijk gegroeid, en als snel volgde het aanleren van trucs in combinatie met muziek. Dit leverde mij heel veel plezier op en al snel wilde ik van mijn hobby, mijn beroep maken. Die droom werd werkelijkheid met de komst van mijn eerste Border Collie, Ruby.

In 2018 nam ik deel aan een online competitie van The Canine Stars. Hierbij gingen ze wereldwijd op zoek naar een "dansend" duo om het showteam te versterken. Tot grote verbazing werden wij, Ruby en ik, gekozen uit alle talenten en mochten wij naar Mexico City om op te treden. Uiteraard op ons favoriete nummer, Footloose!

in 2019 breidt The Dancing Collies familie uit en wel met de komst van Nymeria. Zij maakte haar podium debuut bij de halve finale van Holland's Got Talent. Tijdens onze act, welke geheel in de stijl van Grease! was, was haar debuut het absolute hoogtepunt en leverde ons een plek op in de finale.

Met een reeks optredens in Circus Harlekino kwam onze grootste droom uit: optreden in een echt Circus!

Ons doel is om de wereld te inspireren meer samen te werken met hun hond. Dat levert je niet alleen een sterkere band op, maar vooral veel plezier!

The dance can't end while the music is still playing
~ Tina Humphrey ˜

Tijd om ons even voor te stellen!

Ruby

Ruby the smiling dog

Ruby is echt een allemansvriend. 
Altijd vrolijk en enthousiast, maar als het om werken gaat geeft Ruby echt 200% .En ohja, is er water in de buurt? Dan is Ruby waarschijnlijk aan het zwemmen, want dat is echt zijn grootste hobby!

Nymeria

Nymeria the flying dog

Nymeria is lief en zachtaardig. Haar grootste passie is springen. Hoe hoger, hoe beter. Nymeria is enorm gedreven om te werken.


Zie je Amber? Dan is Nymeria nooit ver weg, want zij zijn onafscheidelijk!

Zelda

Princess Zelda

In 2022 is deze stoere, pittige, onbevreesde maar vooral enthousiaste puppy onderdeel geworden van onze familie!  Nu al een doorzetter in hart en nieren.

Eind 2023 zal ook Zelda haar debuut gaan maken in de circuspiste!